Tècnic comunicació
Ens Local
Col·lectiu professional
Tècnic especialista
Àmbit funcional
Serveis de suport intern
Codi
XTESI009
Missió
Proposar, impulsar i executar el pla de comunicació corporativa interna i externa de forma coherent amb el missatge i el pla estratègic de la corporació.
Funcions generals
1. Assessorar i supervisar la producció de publicacions i altres materials elaborats per les diferents regidories de la corporació: procés d’edició i preimpressió, aplicació de la imatge corporativa, elaboració de materials de difusió cartells, tríptics, audiovisuals, etc.

2. Elaborar i difondre materials d’actualització periòdica sobre les diferents activitats que es desenvolupen des del consistori: recercar la informació d’interès municipal, actualitzar la pàgina web municipal, editar el butlletí periòdic municipal, etc.

3. Organitzar i filtrar la informació de l’interior a l’exterior i viceversa, estant en contacte constant amb el personal i els agents externs implicats: elaborar els reculls de premsa, organitzar rodes de premsa, atendre les demandes dels mitjans de comunicació i els informa dels actes i activitats que es realitzen des de l'ajuntament, etc.
X

Nom de la competència clau 1 2 3 4
Nivell
  • Carregant...

    Perfil de competències

    Fes clic a cercle per veure els recursos i accions formatives per a cada competència Competència clau Competència clau