Elaboració de menús

Acció formativa

Elaboració de menús

Àmbit promotor de formació
Direcció de Serveis de Formació
Nombre de participants:
Mínim
10
Òptim
12
Màxim
15
Canal
Presencial
Durada:
10,0 h
Presencial
10,0 h
Videoformació
0,0 h
Treball en línia
0,0 h
Modalitat
taller

Programa, avaluació i acreditació

-Dietètica i nutrició:Necessitats nutricionals segons l'edat.Programació equilibrada de menús. Planificació mensual.Preparats en forma de puré.Dietes terapèutiquesRecomanacions dietètiques en les principals patologies cròniques.- Seguretat alimentària:Elaboracions segures dels plats. Higiene personal i actituds higièniques en totes les fases del procés.Autocontrols alimentaris.

- Programar menús adequats per als usuaris en funció de les seves necessitats i patologies (dietes especials, malalties cròniques) i de les pràctiques higièniques correctes en les elaboracions per a garantir la seguretat alimentària.

El docent exposarà els continguts del programa del curs. En la mesura del possible i en la segona sessió s'agruparà als participants i es treballarà amb casos pràctics adaptats a cada col·lectiu.
Certificat d’assistència

Destinataris

Col·lectiu professional Àmbit funcional Lloc de treball Competència
Oficis Serveis de benestar social Cuiner Cuina