La planificació educativa per l'equitat

Acció formativa

La planificació educativa per l'equitat

Àmbit promotor de formació
Gerència de Serveis d'Educació
Requisits
Ser tècnic/a municipal d'educació de la demarcació de Barcelona
Nombre de participants:
Mínim
10
Òptim
15
Màxim
25
Canal
Videoformació amb aula virtual
Durada:
14,0 h
Presencial
0,0 h
Videoformació
10,0 h
Treball en línia
4,0 h
Modalitat
curs

Programa, avaluació i acreditació

Les bases de la planificació educativa per a l’equitat. Els instruments de la planificació educativa i la correcció de les desigualtats. Bones pràctiques en la planificació educativa per a l’equitat. Instruments per a l'escolaritat equilibrada.La prospecció escolar.

Conèixer les bases de la planificació educativa per a l’equitat.Conèixer els instruments de la planificació educativa i la correcció de les desigualtats.Conèixer bones pràctiques en la planificació educativa per a l’equitat.Conèixer els instruments per a l'escolaritat equilibrada.Conèixer com fer la planificació i prospecció escolar.

Es faran sessions de videoformació mitjançant la plataforma zoom i, després de cada sessió, els participants hauran de realitzar una activitat en línia en l'aula virtual del campus Formadiba. Es combinaran, doncs, hores síncrones amb hores asíncrones.
Assistència
Proves d’aprenentatge
Els participants hauran d'omplir el qüestionari d'avaluació de l'aplicatiu Gestforma, assistir a totes les sessions de videoformació i fer totes les activitats en línia.
Certificat d’aprofitament

Destinataris

Col·lectiu professional Àmbit funcional Lloc de treball Competència
Tècnic especialista Serveis d'acció ciutadana Tècnic educació Gestió i coordinació de competències municipals en educació