Acció formativa del BAF
La seguretat alimentària municipal per a nous tècnics de Salut Pública. Nocions bàsiques.
Àmbit promotor de la formació:
Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Requisits:
No s’exigeixen requisits per cursar l’acció formativa.
Modalitat:
curs
Canal:
Presencial
Durada:
10.00 h
| Presencial   10.00 h
| Videoformació   0.00 h
| Treball en línia   0.00 h
Nombre de participants:
Mínim 15
| Òptim  
17
| Màxim  
20
Tipus d'acreditació:
Certificat d’assistència
Temàtica:
Descriptor:
Objectius

Proporcionar als tècnics municipals de nova incorporació els coneixements bàsics per desenvolupar les seves funcions i responsabilitats en matèria de vigilància i control de les condicions sanitàries dels establiments minoristes i de restauració del seu municipi.

Continguts
Introducció a la seguretat alimentària municipal. Marc jurídic.
El cens d’establiments alimentaris i el número de registre municipal.
La classificació dels establiments alimentaris en funció del risc sanitari.
.La inspecció sanitària als establiments alimentaris.
Les actuacions a realitzar quan es detecten deficiències durant els controls.
Metodologia d'impartició
Exposicions teòriques
Destinataris
Col·lectiu professional Àmbit funcional Lloc de treball Competència
Tècnic auxiliar Serveis d'acció ciutadana Inspector salut pública Promoció de la salut pública i comunitària
Tècnic especialista Serveis d'acció ciutadana Tècnic salut pública Promoció de la salut pública i comunitària