Recurs formatiu
Perfil gastronòmic a la demarcació de Barcelona. 2017

L’objectiu de l’estudi és disposar de dades i analitzar les característiques i els hàbits del visitant de la província que es relaciona amb l’oferta gastronòmica, així com l’impacte que suposa la gastronomia en l’experiència turística.
L’anàlisi descriptiva, a més de l’anàlisi quantitativa, inclou reflexions obtingudes de les entrevistes realitzades a cinquanta gestors turístics i responsables de recursos gastronòmics de la província realitzades al llarg del 2016 i 2017.
Aquest estudi és fruit del conveni de col·laboració signat entre la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona i el Grup de Recerca en Turisme, Cultura i Territori del CETT – UB

Tipus de recurs: Informe
Format:
PDF
Promotor:
Gerència de Serveis de Turisme
Temàtica:
Descriptor:
Destinataris
Col·lectiu professional Àmbit funcional Lloc de treball Competència
Tècnic especialista Serveis de desenvolupament econòmic Tècnic turisme Projectes, serveis i equipaments turístics

Recursos relacionats