Les escoles municipals de persones adultes com a agent educatiu del municipi

Recurs
Les escoles municipals de persones adultes com a agent educatiu del municipi

Aquest Destil·lat proposa un decàleg amb els aspectes clau en la formació de persones adultes al territori. La generació d’oportunitats, els grups específics, el context comunitari i territorial, les iniciatives formatives i de participació, el lideratge públic, la participació i col·laboració, les metodologies i recursos, els participants, la planificació i les oportunitats i les dades i indicadors, són els deu punts necessaris per endegar un debat que condueixi a la formulació de propostes i decisions en l’agenda política pel que fa a la formació de les persones adultes.
La col·lecció Destil·lats d’Educació facilita el coneixement generat en marc de les jornades i les accions formatives de la Gerència de Serveis d’Educació en un format sintètic i visual.
Autoria: Màrius Martínez

Tipus de recurs:
Manual
Format:
PDF
Agrupació:
Educació d'adults
Promotor:
Gerència de Serveis d'Educació
Col·lecció:
Destil·lats d’Educació

Destinataris

Col·lectiu professional Àmbit funcional Lloc de treball Competència
Comandament executiu Serveis d'acció ciutadana Director centre educatiu Organització i gestió de centres docents de titularitat municipal
Tècnic especialista Serveis d'acció ciutadana Professor escola Organització i gestió de centres docents de titularitat municipal
Tècnic especialista Serveis d'acció ciutadana Tècnic cultura Desenvolupament de l'educació local
Tècnic especialista Serveis d'acció ciutadana Tècnic educació Organització i gestió de centres docents de titularitat municipal
Tècnic especialista Serveis d'acció ciutadana Tècnic joventut Desenvolupament de l'educació local
Tècnic especialista Serveis de benestar social Educador social Desenvolupament de l'educació local
Tècnic especialista Serveis de benestar social Treballador social Desenvolupament de l'educació local

Recursos relacionats

 • Recurs

  https://repositori-dsf.diba.cat/public_resources/altres/CRAF_img_fitxes/RF2405.jpg

  Aquest Destil·lat exposa les característiques del treball per projectes, les tipologies de projectes, l’estructura i fases d’un projecte i la implementació a les escoles municipals de persones adultes.
  La col·lecció Destil·lats d’Educació facilita el coneixement generat en marc de les jornades i les accions formatives de la Gerència de Serveis d’Educació en un format sintètic i visual. Aquest destil·lat és el número 14 d’aquesta col·lecció.
  Autores: Meritxell Garrigós, Directora de l’Escola Municipal de Persones Adultes La Llar de Terrassa.Raquel Reíllo, Cap d’Estudis de l’Escola Municipal de Persones Adultes La Llar de Terrassa.

  Destil·lats d’Educació
  Tipus de recurs
  Manual
  Format
  PDF