Vés al contingut
Logo Diputació
LOGO CRAF
Menú principal
  • Recursos i accions
  • Itineraris Formatius
  • Diccionari de competències
  • Recursos i accions
  • Itineraris Formatius
  • Diccionari de competències

Fil d'ariadna

  1. Inici
  2. Diccionari de competències
Cuina
Competències tècniques específiques o sectorials
Definició

Realitzar el conjunt d'operacions destinades a satisfer les necessitats d'alimentació dels usuaris dels centres i serveis municipals en condicions òptimes i adequades a les particularitats de cadascú.

La competencia implica ...
Tractament dels aliments atenent els criteris d'higiene i manipulació establerts en cada cas.
Preparació dels plats dels menús seguint les normes alimentàries, les dietes determinades per a cada usuari/ària i les tècniques culinàries adequades a cada preparació i presentació.
Nivells

3 recursos i/o accions formatives relacionades

Cuadricula Listado

No hi ha recursos disponibles per a aquesta competència

3 Accions formatives del baf

Higiene i seguretat alimentària
Presencial
4.00 h
Direcció de Serveis de Formació
Manipulació d'aliments
Videoformació
6.00 h
Direcció de Serveis de Formació
Manipulació d'aliments
Presencial
6.00 h
Direcció de Serveis de Formació

Direcció de Serveis de Formació

Travessera de les Corts, 135.

Recinte de la Maternitat - Pavelló Mestral (3a planta).

08028 Barcelona | Tel. 934 049 300

Contacte

Accessibilitat

Logo Diputació