Àmbit promotor de la formació: 
                
        
            Direcció de Serveis de Formació
            
                Requisits: 
                
        
            · Personal del sector d'hostaleria i restauració dins del servei de menjars (menjadors col·lectius, office de serveis, en relació als menjars preparats per a la venda, subministrament i/o servei directe al públic o a col·lectivitats, auxiliars, etc.), que participa directament en la manipulació d'aliments, i que té responsabilitats en l'execució o supervisió de l'autocontrol i de les manipulacions.
· Es requereix que els participants tinguin la càmera activada durant tota la sessió. Aquesta mesura permet assegurar una experiència d'aprenentatge més interactiva i efectiva.
            · Es requereix que els participants tinguin la càmera activada durant tota la sessió. Aquesta mesura permet assegurar una experiència d'aprenentatge més interactiva i efectiva.
                Modalitat: 
                
            
                    Curs
                
            
                Canal: 
                
   
 
                    Videoformació
                
            
                Durada: 
                
            
                    6.00 h
                
                
                    | Presencial  
                    0.00 h
                
                
                    | Videoformació  
                    6.00 h
                
                
                    | Treball en línia  
                    0.00 h   
                
            
                Nombre de participants: 
                
                    
    
                
  
Mínim 10
                
                    | Òptim  
                    
    
                15
                
                    | Màxim  
                    
            30
                
                Tipus d'acreditació: 
                
                    
                
            
    
        
            
       
                    Certificat d’aprofitament
                
                
            Temàtica: 
            
        
        
            Descriptor: