Neteja de Grafits

Acció formativa

Neteja de Grafits

Àmbit promotor de formació
Direcció de Serveis de Formació
Nombre de participants:
Mínim
10
Òptim
12
Màxim
15
Canal
Presencial
Durada:
15,0 h
Presencial
15,0 h
Videoformació
0,0 h
Treball en línia
0,0 h
Modalitat
taller

Programa, avaluació i acreditació

- Els productes per a netejar grafitis- Tècniques per a netejar grafitis- Els materials de suport als grafitis- Maquinaria i estris utilitzats en la neteja de grafitis.- Prevenció de riscos laborals.

-Identificar els productes de neteja i de protecció segons els materials i suports. -Conèixer els diferents tipus de grafits. -Conèixer els diferents tipus de suports on es fan grafitis. -Conèixer els estris i maquinària, en les tècniques de neteja i protecció, -Identificar els riscos laborals derivats d'aquesta activitat.

El docent valorarà els coneixements previs dels participants per tal de ajustar l’exposició de continguts de coneixement. Es mostraran diversos tipus de maquinaria i s'explicarà el seu funcionament.
Proves d’aprenentatge
Es realitzarà un test final per avaluar el grau d’adquisició dels conceptes impartits durant totes les sessions formatives.
Certificat d’aprofitament

Destinataris

Col·lectiu professional Àmbit funcional Lloc de treball Competència
Comandament operatiu Serveis de desenvolupament territorial Cap colla Manteniment i control d'instal·lacions i d'edificis
Comandament operatiu Serveis de desenvolupament territorial Encarregat Manteniment i control d'instal·lacions i d'edificis
Oficis Serveis de desenvolupament territorial Oficial brigada Manteniment i control d'instal·lacions i d'edificis
Oficis Serveis de desenvolupament territorial Operari/Peó brigada Manteniment i control d'instal·lacions i d'edificis